Hoor heel soms klacht dat enkele routepunten niet verbonden zijn na overbrengen naar navigatieapparaat. Dat lijkt maar zo wanneer de rest wel verbonden is; de ogenschijnlijk niet verbonden punten zijn verbonden via een ander deel van de route.
Check dan eerst of je meest recente kaart hebt. Daarna eventueel routepunten wat verplaatsen om de route "goed" op zijn plek te krijgen.
Toch nog vaak problemen? Stap dan over op MyRoute-app in combinatie met MyRoute-app Navigation.
Nee, ik heb geen aandelen MR-a, krijg ook geen commissie, maar, gemak dient de mens.

Vandaag mijn MR-app gratis Basic abonnement toch maar omgezet in betaald Gold abonnement. Na de MR-a wijziging van afgelopen week vond ik het ontbreken van Streetview in de Basic versie wel erg onhandig voor het visueel checken van wegen. Ook geeft Open Street Map wel relatief vaak onbegaanbare wegen aan. Met Gold hoef ik voor maken van eigen routes alleen maar de HERE kaart te gebruiken en is de route gelijk helemaal OK voor MR-a Navigation.

Wellicht ten overvloede: TomTom-rijders check route op mydrivetomtom.com, Garminrijders check route met Basecamp

Door de MR-a wijziging ziet bij een Basic Abonnement de route er niet geheel goed uit bij de berekening via OSM (en iets anders gaat niet bij Basic). Tussen punten 11, 12 en 13 wordt geen route aangegeven. Echter: de route is wel OK wanneer je MyRoute-app Navigation op je telefoon (of tablet) gebruikt. Ik vermoed dat het na overbrengen naar Garmin of Tomtom ook goed zal gaan.

Paul van Noort Bedoelde dus de Zon. zee en zand route 1 week geleden
loader
loader
Attachment

MyRoute-app is ineens gewijzigd. In basic is Open Street Map (OSM) de standaard. Voor Google Maps moet je nu ook een GOLD abonnement hebben. Er zit nog wel een foutje voor OSM in MR-a: Routepunt overslaan werkt daar (nog) niet. Heb ontwikkelaars hierover bericht.

Paul van Noort Ik zie nu dat in Basic Streetview ook niet meer beschikbaar is. Waarschijnlijk omdat nu voor Googlemaps betaald moet worden. Ook in TyreTo Travel is... Toon meer 1 week geleden
loader
loader
Attachment
Fred Tazelaar en 17 anderen wonen Pizzarit bij. 12/06/2018
Karin Dingemans en 28 anderen wonen LA VITA E BELLA bij. 01/06/2018

De deelnemers zijn met vlag en wimpel geslaagd!
Was ook erg gezellig!

Jerry Post en 7 anderen wonen Workshop MyRoute-app bij. 25/05/2018

Nu nog 2 plaatsen

Vergeet niet je bijtijds aan te melden, er zijn inmiddels voldoende aanmeldingen, maar er is nog plaats voor 5 personen.

© 2018 Alfa Spider Register