AUTO MOTO D'ITALIA
okt 21

AUTO MOTO D'ITALIA

geniet van al het moois uit Italië. Van Lamborghini tot Lancia, van Maserati tot Alfa Romeo en van...

 

geniet van al het moois uit Italië. Van Lamborghini tot Lancia, van Maserati tot Alfa Romeo en van...

Kaart laden...

Deelnemers aan evenementen welke worden georganiseerd door Alfa Spider Register zijn gehouden aan ARSR deelnemersvoorwaarden

 • 21 oktober 2018 vindt weer een editie plaats van Auto Moto d' Italia en wel op een mooie nieuwe locatie: Expo Haarlemmermeer. U kunt in de indoor ruimte genieten van mooie klassiekers, waaronder speciaal voor dit evenement natuurlijk bijzondere Italiaanse klassiekers. Maar uiteraard ook Italiaanse supercars. Buiten op de showplaatsen staan honderden Italiaanse schonen te pronken, van Fiat tot Ferrari en van Alfa tot Lamborghini. Italiaanse sferen en muziek maken dit dagje uit tot een mooi feest. Natuurlijk ontbreekt een mooi Concours niet met tal van deelnemende Italiaanse auto's en ook tweewielers!

  Tijdens Auto Moto d'Italia ruikt het niet alleen naar olie en benzine. De geur van Espresso en de pizzaoven is alles overheersend. Natuurlijk is geen Italiaans feestje compleet zonder Italiaanse producten als kleding, delicatessen, wijn, muziek, cappuccino en pizza. Neem dus gerust je meisje mee.

  Wij hebben als club verschillende plaatsen gereserveerd, zodat we met onze clubleden bij elkaar kunnen parkeren.

  Meld u hier aan als u wilt komen. Binnenkort zullen wij u dan een “clubcode” doorgeven waarmee u clubentreetickets met korting kunt aankopen : €10,- p/st., max. 2 tickets p/auto.

  Lees er meer over op deze website! https://www.automotoditalia.nl


  Content laden, moment geduld aub
 • Categorie
  Beurzen, evenementen
 • Datum en tijd
  21 okt om 10:00 - 21 okt om 17:00
 • Locatie en volledig adres
  Expo Haarlemmermeer, Stelling 1, 2141 SB Vijfhuuizen
 • Evenement beheerders
  Dirk Douwen en Marga Edelschaap
© 2018 Alfa Spider Register