Ik wil in 2018 mijn hulp aanbieden bij een rit!
feb 01

Ik wil in 2018 mijn hulp aanbieden bij een rit!

Uitzetten en/of narijden van een rit in 2018

 

Uitzetten en/of narijden van een rit in 2018

Kaart laden...
Stationsweg 6, 3771 VH Barneveld, Netherlands

Deelnemers aan evenementen welke worden georganiseerd door Alfa Spider Register zijn gehouden aan ARSR deelnemersvoorwaarden

 • Wij als EVC zijn op zoek naar leden die in 2018 een rit willen organiseren, uitzetten of narijden. We willen heel graag onze leden wat meer betrekken bij het belangrijkste onderdeel van onze club; samen een mooie Alfa-dag beleven!

  Heeft u een leuk idee, eens iets anders dan anders, een bezoek aan een interessante of bijzondere plek, een activiteit of wat dan ook, wees creatief en deel het tijdens een rit met onze leden. Vanzelfsprekend kunnen we in een bepaald gebied maar 1 rit organiseren, ook liefst niet in een gebied waar we dit jaar al een rit gaan rijden. Ook ideeën voor de ladiesday, een technisch evenement, beurs, workshop of wat dan ook met betrekking tot Alfa Romeo Spiders is natuurlijk welkom. We kunnen helaas niet garanderen dat u ook daadwerkelijk in 2018 uw idee kunt uitvoeren, maar dan schuiven we het gewoon door naar het volgende seizoen. Als u 'gaat' aanklikt zullen we in een persoonlijk bericht een en ander uitleggen. We zijn benieuwd. 

 • Categorie
  Ritten
 • Datum en tijd
  01 feb om 10:00 - 01 nov om 18:00
 • Locatie en volledig adres
  Nederland, Belgie
 • Evenement beheerders
  Dirk Douwen en Marga Edelschaap, Ellis van Aken
© 2017 Alfa Spider Register