Frieslandrit
apr 22

Frieslandrit "Fryslân Boppe"

Bijzondere startlocatie, mooi landschap!

 

Bijzondere startlocatie, mooi landschap!

 • Wij starten vanuit de "Blokhuispoort" in de "Culturele Hoofdstad van Europa 2018"  Leeuwarden.  De Blokhuispoort is de oude gevangenis van Leeuwarden en we hebben toestemming om te parkeren op de binnenplaats.

  Omdat Leeuwarden in 2018 de "Culturele Hoofdstad van Europa" is , worden er in deze periode veel bezoekers verwacht.  Tijdig een overnachting reserveren wordt aangeraden voor diegenen die een dag eerder willen komen. Een goedkoop en apart adres is de Blokhuispoort. In de Blokhuispoort is een deel van het cellencomplex geschikt gemaakt om te overnachten.Zie hiervoor www.alibihostel.nl. 

  De eindlocatie is het "Tjaardahotel" in Oranjewoud vlakbij Heerenveen. De manager van Tjaarda laat ons het volgende weten: Mochten uw gasten achteraf bij ons willen overnachten, dan kunnen wij een speciale kamerprijs aanbieden à € 109,- p.k.p.n. op zaterdag 21 april (beperkte beschikbaarheid i.v.m. Superbike Assen). Voor zondag 22 april kunnen wij een kamerprijs à € 99,- p.k.p.n. aanbieden. Beide prijzen zijn o.b.v. een- of tweepersoonsgebruik van de kamer en is inclusief ontbijt. Exclusief is toeristenbelasting à € 1,- p.p.p.n.. Mochten gasten hier gebruik van willen maken, dan kunnen ze rechtstreeks bij ons reserveren o.v.v. 'Alfa Romeo Spider Register'.                                          

 • Categorie
  Ritten
 • Datum en tijd
  22 apr om 10:00 - 22 apr om 17:00
 • Locatie en volledig adres
  Blokhuispoort, Blokhuisplein 40, 8911LJ Leeuwarden
 • Evenement beheerders
  Joop en Helene Strating, Ellis van Aken
© 2018 Alfa Spider Register