Technische- en Taxatiedag
mrt 24

Technische- en Taxatiedag

Techniek en Taxatie in samenwerking met van Neerijnen en Peter Luxwolda

 

Techniek en Taxatie in samenwerking met van Neerijnen en Peter Luxwolda

Kaart laden...
Atoomweg 276, 3542 AB Utrecht, Netherlands

Deelnemers aan evenementen welke worden georganiseerd door Alfa Spider Register zijn gehouden aan ARSR deelnemersvoorwaarden

 • Technische dag inclusief de inmiddels traditionele taxatiedag. Wederom in samenwerking met Automobielbedrijf van Neerijnen, sinds jaar en dag Alfa Romeo specialist te Utrecht en Peter Luxwolda, Register Taxateur.

  Deze keer draait de technische dag om een niet alledaags onderwerp : VEILIGHEID,

  en dit in de breedste zin van het woord, u zal verrast zijn welke kanten het hier kan opgaan. Een zeer dankbaar onderwerp !

  Dit evenement is dus zeker ook interessant als u uw Spider niet laat taxeren, er is bij Van Neerijnen veel te zien (klassieke en minder klassieke occasions en projecten in uitvoering ) en uiteraard ook veel gelegenheid tot “Alfa-technie-talk”

  Evenals vorige jaren, zal de taxatie geschieden tegen het speciale voordelige tarief van € 85.- incl. BTW, bij voorkeur contant te voldoen. Geen inflatie dus. De taxatie zal worden uitgevoerd door gecertificeerd taxateur Peter Luxwolda, van Gratama & Luxwolda Classic Car Taxaties. Het rapport voldoet aan de eisen van de Federatie TMV, Stichting VRT en FEHAC en wordt derhalve door alle verzekeringsmaatschappijen geaccepteerd. Het rapport heeft een geldigheidsduur van drie jaar, tenzij de verzekeringsmaatschappij anders bepaalt. De waarde van uw Spider wordt dus weer op wettelijke wijze vastgelegd, en zo kan er geen discussie over de waarde ontstaan. Een schade op zich brengt al voldoende ellende met zich mee. Ook wordt uw Spider minder snel total loss verklaart bij een schade; bij een klassiekerverzekering tegen getaxeerde waarde wordt immers gekeken naar de getaxeerde waarde, en niet naar de dagwaarde die substantieel lager ligt.

  Hoe gaan we te werk :

  a) Aanmelden voor de taxatie: via de website www.gratamaluxwoldataxaties.nl/aanmelden.html en duidelijk vermelden dat het om de ARSR taxatiedag gaat, verder opgeven of u een voorkeur heeft voor de ochtend of middag. Ongeveer een week voor het evenement laat Peter Luxwolda u dan weten wanneer u aan de beurt bent !

  b) Voor het technisch evenement : aanmelden op de website van de club :
  Aanklikken : GAAT
  ( is niet verplicht maar wel zo handig voor de organisatie ! )

  Belangrijk: uitsluitend een aanmelding via de evenementen-kalender op de website is niet voldoende voor de taxatie, in ieder geval op Luxwolda’s Website aanmelden!

  Bert Van Gerwen zal u als EVC en bestuurslid terplekke met veel plezier verwelkomen !


  Content laden, moment geduld aub
 • Categorie
  Beurzen, evenementen
 • Datum en tijd
  24 mrt om 10:00 - 24 mrt om 16:00
 • Locatie en volledig adres
  Van Neerijnen, Atoomweg 276, 3542 AB Utrecht, Nederland
 • Evenement beheerders
  Dirk Douwen en Marga Edelschaap
© 2018 Alfa Spider Register