Nieuws

Zomer berichten

AR spider 1

 

We zitten nu midden in de zomer en we hebben tot op heden overwegend prachtig spider weer gehad. Hebben we daar allemaal maximaal profijt van genomen en extra veel gespiderd...welnu hier nog niet. Door voortdurende technische kleinigheden heeft de auto meer op de brug gestaan dan dat ermee is gereden. Soms heb je eens zo'n jaar, dit jaar waren we aan de beurt denk ik dan maar. Toch ook hele mooie herinneringen aan de gereden ritten met het ARSR, de buitenlandrit naar Italie blijft gedekwardig al was het maar dat we genoodzaakt waren met een BMW op een Alfa Romeo event te verschijnen.... De rit Drenthe met een hele gezellige avond. De diverse ritten waarbij steeds opviel dat er veel nieuwe leden eens komen rijden en ervaren dat het bij het ARSR draait om gezelligheid en open rijden, niets meer, niets minder. 

De zomer lijkt ook de tijd dat Alfa romeo, via diverse media als autobladen, facebook en twitter allerlei nieuwe en niet uitgebrachte oude modellen laat circuleren in het teken van een nieuwe start voor het merk. Het ene model is ngo futuristischer dan het andere en de reacties zijn meestal wel erg positief. Of het allemaal gaat gebeuren moeten we nog maar zien. Voorlopig hebben we de Mito, Guilieta en 4C. Al het andere blijft nog gehuld in de mist, komt de 4C spider er daarwerkelijk volgend jaar? Het lijkt erop maar niets is zeker. De veelbesproken Guilia als nieuwe sedan in het grotere midden segment als de opvolger van de 159? laten we het hopen!

alfa new 1alfa new 2alfa new 3alfa new 4alfa new 5

 

Als je de verhalen volgt die via de socail media over Alfa's, tuning en Alfisti gaan dan blijft er 1 ding overeind, Alfa Romeo is een merk waarbij het design buitengewoon belangrijk blijft en tuning slechts bij enkele wordt gewaardeerd omdat een alfa eruit moet blijven zien zoals die ontworpen is. Nogal een verschil met laten we zeggen de Japanse merken.... 

 

alfa tunedalfa tuned 2alfa tuned 3