Inhoud categorieeen

Uitnodiging nieuwkomersrit

logo alfaspiderUitnodiging ARSR Nieuwkomersrit 2016

 

 

Beste nieuwe clubleden,

Kent u ook dat gevoel als er weer een nieuwe Spiderama op de deurmat ligt, en u leest de aankondigingen van de komende evenementen? Misschien toch eens leuk om ook een keer mee te gaan, en een rit mee te rijden…maar helaas is het er om uiteenlopende redenen nog niet van gekomen?

Speciaal voor u en alle andere leden die de afgelopen 12 maanden lid zijn geworden, organiseren wij de Nieuwkomersrit. Een ideale manier om nader kennis te maken met de club, het bestuur en de andere nieuwe en bestaande leden. De Nieuwkomersrit wordt dit jaar georganiseerd op zondag 10 april 2016 in de omgeving van Dordrecht en de Biesbosch.                                                  

Vanaf 10.00u ontvangen wij u graag bij:

De Kwartiermakers,
Fort Altena Verlengde Arnhemseweg 146 (N224)
Werkendam
www.fortaltena.nl

Fort Altena open 570x410

Het bestuur en de Evenementen commissie heten u daar van harte welkom. De koffie, thee en een lekkernij staan voor u klaar! Rond 10:30u starten wij met de introductie van het Alfa Romeo Spider Register en zullen de diverse bestuurs- en commissieleden zich aan u voorstellen. We zullen u kort vertellen waar onze club voor staat en wat we allemaal doen. Rond de klok van 11.00u starten we in kleine groepjes voor een gezamenlijke tour rit met quizvragen. Halverwege de rit hebben wij een gezellige lunch stop gepland. De kosten van de lunch zijn voor eigen rekening, u kunt ter plaatse iets kiezen. De rit sluiten we af tussen 15:30 en 16:00u, bij Hotel Brasserie Le Bon’Apart in Gorinchem. Onder het genot van een drankje, zullen we daar ook de quiz winnaars van de dag bekendmaken.

Heeft u zin gekregen om nader kennis te maken met het Alfa Romeo Spider Register? Meldt u zich dan vóór 5 april 2016 aan voor de Nieuwkomers rit door een email te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld bij uw aanmelding de volgende gegevens: Onderwerp: Aanmelding Nieuwkomers rit 2014. Uw voor- en achternaam, en die van uw evt. bijrijder Uw ARSR lidmaatschaps nummer. Na aanmelding ontvangt u van ons binnen een aantal dagen een bevestiging.

Op zondag 10 april a.s. verwachten wij u rond de klok van 10.00u, voorzien van uw evt. bijrijder, pen, fotocamera, goed humeur, mooi weer en natuurlijk uw (open) Spider. Namens de evenementen commissie en het bestuur van het Alfa Romeo Spider Register, tot ziens op 10 april!

Cordiali saluti,

Bert van Gerwen en Ellis van Aken (organisatoren Nieuwkomersrit)

alfa logo

© 2021 Alfa Spider Register