Inhoud categorieeen

Bestuur

Leden vormen een vereniging, en voor het funktioneren van een vereniging is een bestuur nodig. Het bestuur van de vereniging bestaat uit:

 Voorzitter  Ron van Reenen
 Secretaris  Boudewijn Custers
 Penningmeester  Hans Reuvers
 Coördinator evenementen  Marga Edelschaap
 Coördinator ritten  Bert van Gerwen

 

Wat doet het bestuur van het Alfa Romeo Spider Register zoal?Gemiddeld zo om de vijf weken komt het bestuur voor een bestuursvergadering bij elkaar.

Vaste punten tijdens zo’n vergadering zijn het financiële reilen en zeilen bij monde van de penningmeester, een verslag van het secretariaat m.b.t. ledenontwikkeling, post in/uit enz, verslagen van de diverse commissies zoals evenementen commissie, technische commissie, clubartikelen, clubblad en website. Daarnaast vergt de Algemene Ledenvergadering en de ritten en evenementen bjzondere aandacht. Voorop staat daarbij altijd: "Hoe kunnen we het register zo goed mogelijk laten functioneren, op een manier die zoveel mogelijk leden aanspreekt!". Uiteraard is er buiten de vergadering om waar nodig ook nog kontakt tussen de diverse bestuursleden.

Verder is het bestuur continu op zoek naar nieuwe ideeën, om het gezamenlijk beleven van de Spider-hobby voor iedereen zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Input van leden is hierbij onontbeerlijk.Heb je vragen of suggesties, laat die dan alsjeblieft aan ons weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© 2022 Alfa Spider Register