Inhoud categorieeen

Evenementen Commissie

Deze commissie organiseert voor u jaarlijks de rijdende evenementen en assisteert bij de overige activiteiten.

De commissie bestaat uit de volgende leden: Ger Uffels en Jolanda van Aken, Dirk Douwen en Marga Edelschaap. Met de commissie plannen we jaarlijks de ritten en proberen u een zo gevarieerd mogelijk programma aan te bieden door heel Nederland. Naast de "gewone" maandelijkse ritten tussen maart en september organiseren wij ook 2 evenementen in het buitenland. Dit zijn het jaarlijkse weekje uit ergens in Europa, en Weekend-evenement net over de grens in Duitsland of Belgie (op maximaal 3-4 uur rijden vanaf Utrecht). Voor de meeste van deze evenementen geldt, dat we ze zelf uitzetten en controleren.

Ook het printen van de routeformulieren en het reserveren van start-, lunch- en eindlocatie doen wij zelf. Wat wij altijd wel proberen (lukt praktisch altijd) is Registerleden te interesseren om een rit uit te zetten in een voor hen bekende mooie omgeving.Er zijn namelijk zoveel mooie streken in Nederland om een route uit te zetten, en wij kennen die gebieden ook niet allemaal. Dus, mocht u suggesties hebben of ook graag eens een rit willen uitzetten, schroom niet en neem contact met ons op! Wij zullen jullie met raad en daad bijstaan, om er een succesvol evenement van te maken.

U kunt de Commissie mailen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Deelnemers aan evenementen welke worden georganiseerd door Alfa Spider Register zijn gehouden aan ARSR deelnemersvoorwaarden

© 2023 Alfa Spider Register