In elk geval velen die (nog) niet lid zijn.

85000 is "netjes" voor ketting probleem. Mijn 2.2 jts had kettingprobleem bij 50000 en na squadra tuning toch ook nog bij 120000

Vanmorgen uitstekende en productieve bijeenkomst van de Klankbordgroep gehad.

Paul van Noort heeft 20 foto's toegevoegd aan het album Rondje om de kerk in Nijmegenrit? in het evenement Rit Rijk van Nijmegen 08/08/2022

Foto's worden geladen

Tot nu toe geen gedragsproblemen.

Op Myroute-app is de 8 Zalighedenrit nu beschikbaar. Routepunten hebben verschillende kleuren. Ik vermoed dat BeeCee daar nog wel uitleg overgeeft. Wij hebben ander feestje.

Komt wel meer voor bij 2.2? Volgens mij bij allemaal. Soms al bij 50.000 (ook bij mij). Daarna bij mij weer bij ca 120.000. Toen bij Wim Rprins geprotesteerd. Kreeg prijsreductie, deels bij Alfa Nederland. Was 1 van de redenen om over te stappen op 1750 TBI. 2500 ex BTW lijkt me veel ook al is het 1 mandag werk.

Paul van Noort heeft 14 foto's toegevoegd aan het album Kastelenrit 2022 in het evenement Castelli nel Limburgo Sud 28/06/2022

Foto's worden geladen

De Kastelenrit staat nu beschikbaar in het MR-a Alfaspider account, 2 versies. Met de ingekorte route ga je niet langs kasteel Mheer; de rit is dan 10 minuten korter (zonder bezoek aan het kasteel) en in lengte ca 8 km korter. Deze route verbindt de twee gele routepunten rechtstreeks.
Armand heeft langs de route oogsymbolen bij sommige routepunten geplaatst: die duiden op bezienswaardigheden, in dit geval vaak de kastelen. Merk ook de beschrijvingen op bij de route punten, aangebracht als notitie in het routepunt. De “beroemde” ijscokar van Armand en Els is aangegeven met het etensymbool bij punt 48.

De symbolen worden niet overgenomen door je navigatieapparaat! Navigationgebruikers kunnen, als zij dat wensen, de symboolroutepunten een afwijkende kleur geven ter herkenning. Ik vermoed dat Tomtom en Garmin gebruikers op een andere manier de speciale locaties zullen moeten herkennen. Een mogelijke oplossing is: symboolroutepunten in MR-a afwijkende kleur geven. Naast je Tomtom of Garmin op je telefoon de route in MR-a “openen” (dus niet bewerken). Dan schijnt je locatie tijdens het rijden in MR-a weergegeven te worden. Daarmee heb ikzelf geen ervaring, want ik gebruik Navigation.

Wil voor eigen routes symbolen invoegen? Dat doe je door in MR-a in de Routepuntenlijst (links op het scherm) in de eerste kolom op het klokje te klikken. Dat verschijnt een pop-up menu met symboolopties.

Paul van Noort Heb je ervaring met het volgen van de route in MR-a? Graag bevindingen delen in de groep Routes met je navigatieapparaat, want dit is een nieuwe... Toon meer 6 maanden geleden
loader
loader
Attachment

In het Alfaspider account op MR-a zie je een item "Rittenmakers". In deze groep kan je ritten met een zeer kleine groep (leden van de Evenementencommissie) delen in plaats van met al je vrienden. Dat kan handig zijn bij voorbereiding en ontwerp van je clubroute. Dus, als je uitgenodigd wordt om een clubroute te maken kan je uitgenodigd worden lid van de Rittenmakersgroep te worden. Moet niet, kan wel.

MR-a mobile is fors vernieuwd. Daarmee kan je ook navigeren door de routelijn te volgen. Maar, dat kan alleen online en zonder tekst en niet offline zoals bij Navigation en de TomToms en Garmins.

Paul van Noort heeft 26 foto's toegevoegd aan het album Rijden rijden , drinken in het evenement Rijden Rijden - Wijnen Wijnen 23/05/2022

Foto's worden geladen
© 2022 Alfa Spider Register