René Brom en 17 anderen wonen Giro di Voorne-Putten bij. 10/08/2019
Paul van Noort heeft 21 foto's toegevoegd aan het album Hollebolle Gijs in het evenement Foodspider rit 24/06/2019

Foto's worden geladen
Aart Roodvoets en 24 anderen wonen Foodspider rit bij. 21/06/2019
Paul van Noort heeft 17 foto's toegevoegd aan het album Drentherit in het evenement Drenthe-rit 13/05/2019

Foto's worden geladen
Gerrit Schut en 37 anderen wonen Bollenroute bij. 13/04/2019

Jerry Post is vrienden met Paul van Noort

Paul van Noort heeft 21 foto's toegevoegd aan het album NKR 2019 in het evenement Nieuwkomersrit 31/03/2019

Foto's worden geladen

Heb nu behoorlijk antwoord van MR-a en Navigation ontwikkelaars over het routepunt overslaan probleem in Navigation:
" Hartelijk bedankt voor uw engelengeduld. Ik vind het terecht kritiek wat u hier uit en snap derhalve ook de verwarring. Binnen de navigatie-app zien wij helaas technisch nog geen mogelijkheid om tussen routepunten in de "overslaan" functie te honoreren. Dit was voor ons geen reden om deze functionaliteit niet meer aan te gaan bieden en anderen daarmee teleur te stellen. Zoals gewoonlijk zal ik vragen om dit door onze customer support manager te noteren. Wij bekijken deze notities periodiek om te bepalen waar onze prioriteiten liggen.
Met vriendelijke groeten,
Lead developer MyRoute-app "
Voorlopig is dus de enige oplossing om routepunt te plaatsen vlak voor en direct na het problematische routedeel.

De Nieuwkomersrit staat op MyRoute-app.
Nog even algemeen advies: check of de routepunten op jouw kaart op de weg staan en op de juiste weghelft. Voor Navigation gebruikers: als het goed is heb je bij instellingen staan dat routepunten automatisch op de weg staan, dan alleen even checken of ze op de juiste weghelft staan (kan je zien aan de routelijn bij verkeerde weghelft is die minder transparant).
Specifiek voor deze rit voor Garmin en Navigation gebruikers: HERE kent geen begaanbare weg in Elburg tussen punt 17 en 18, bij punt 17 gewoon weg vervolgen dan kom je vanzelf bij punt 18. In Here Mapcreator was deze fout al gecorrigeerd, maar is kennelijk nog niet doorgevoerd in de kaarten, kan maanden duren.

Ook uitgevonden hoe je HERE kaartfouten kan door geven: via mapcreator.here.com

Het antwoord van de MR-a en Navigation ontwikkelaars op het "Overslaan" probleem is nog niet geheel naar mijn zin. Ook bleek mij bij de IOS versie van Navigation een manco te zijn: na openen van de route leidt drukken op de Naar routebewerker knop tot afsluiten van het hele systeem. Daar werken ze nog aan.

Paul van Noort Vanaf IOS v1.0.15 werkt de naar Routebewerkerknop weer naar behoren. 5 maanden geleden
loader
loader
Attachment
Paul van Noort heeft 17 foto's toegevoegd aan het album ALV 2019 in het evenement Algemene leden vergadering met ochtendrit 11/03/2019

Foto's worden geladen

MR-a heeft de mogelijkheid een routepunt het label "Overslaan" te geven. Dat gebruik je niet erg vaak, maar is handig wanneer de kaart bijvoorbeeld een pontveer niet kent. Zonder het label " Overslaan" bij het routepunt bij het pontveer zal de route via de dichtstbij zijnde brug lopen. Met het label "Overslaan" dwing je de route via het veer. Ook handig bij kaartfouten.
Echter, bij de laatste versies van MR-a Navigation (zowel Android als Apple) wordt dit label niet overgenomen. Is gisteren gemeld aan de onwikkelaars.

© 2019 Alfa Spider Register