Dirk Douwen en Marga Edelschaap - heeft evenement Monti, Laghi e Più geupdate 21/11/2019

Onrustwekkend, de enige active alfa fabriek in de buurt van Napels ( Cassino ) is sinds11 oktober 2019 dicht, gaat pas opnieuw open begin 2020, zogezegd wegens aanpassing voor de face-lift van giulia en stelvio....( dit zou enkel dashboard en tunnel zijn , daarom zo onrustwekkend) Maar het wordt nog erger : de dealers kunnen en mogen voorlopig geen bestellingen van auto’ s à la carte meer aannemen, noch offertes maken, De nieuwe prijzen van MY2020 zijn nog niet vrijgegeven dus nog enkel stockwagens te koop. Net allemaal zelf mogen meemaken bij de officiële dealer.....Peugeot’s en Opels zijn gelukkig nog wel te bestellen à la carte...

Marcel Veltman vind een Evenement leuk 18/10/2019

Onderwerp: Technische avond over benzine, E10 en toevoegingen
Beste Alfa liefhebber,

de meesten van jullie hebben er al eens vragen over gehad, of misschien zelfs wel problemen ervaren. De huidige benzines, E10 etc.
Na een winter in de stalling slaat je trouwe Alfa net iets minder snel aan dan verwacht, of erger nog je tankt een keer niets vermoedend E10 en na een paar dagen beginnen de problemen.

Op donderdagavond 31 Oktober organiseert The 105 Workshop in Etten-Leur in samenwerking met Rene Kuystermans van Bardahl een avond met meer informatie over brandstoffen, de toevoegingen en een beetje over smeermiddelen. Een beetje de theorie maar met name toegespitst op de praktijk.
- Hoe komt dit nu allemaal
- Wat kun je er tegen doen
- Nog wat algemene zaken omtrent Olie
- Diverse vragen
- En natuurlijk een koffie een hapje en een drankje.

31 Oktober, van 19:30 - 22:30. Locatie 105 Workshop Etten-Leur

Heb je interesse om hier bij te zijn ? Geef je dan van te voren op bij The 105 Workshop en vermeld met hoeveel personen je komt.

We hopen je dan te zien !

Groeten,

Barend & Gerard
--
Barend Aarts
The 105 Workshop
Mon Plaisir 87b
4879 AM Etten-Leur
www.GiuliaWeb.nl

Dirk Douwen en Marga Edelschaap heeft een nieuw evenement toegevoegd 21/09/2019

Monti, Laghi e Più

Monti, Laghi e più Bergen, meren, en nog zoveel meer … In 2020 gaan we opnieuw het noorden van Italië verkennen. Het eerste deel van de week verblijven we 4 nachten in de omgeving van Trento. Dit is een regio waar heel wat te ontdekken valt. Het is hier fijn rijden tussen de bergen en meertjes, op zoek naar leuke dorpen, de mooiste weggetjes en vergezichten. We kunnen genieten van streekgerechten en heerlijke wijnen. Daarna brengen we 3 nachten door aan en rond het Iseo meer. Ook dit is een prachtige afwisselende regio waar zowel bergen als heuvels en valleien te vinden zijn. Of ga gezellig een terrasje doen met een heerlijke “Aperitivo”. Onderweg hopen we ook nog iets van de Mille Miglia mee te krijgen. We logeren in 2 mooie hotels, beiden met zwembad en wellness, tuin, gezellige bar en ruime parking. - prijs per persoon in 1-persoonskamer € 995,- - prijs per persoon in 2-persoonskamer € 850,- Inbegrepen zijn 7 overnachtingen in 2 hotels, incl. ontbijt, diverse diners, lunches en excursies. Uiteraard is er voldoende tijd om, als u wilt, op eigen gelegenheid ook het nodige te ondernemen. Aanmelden via www.alfaspider.com, log in, ga naar Evenementen, “Monti, Laghi e Più”, klik op deelnemen (reactie : gaat). Hierna ontvangt u via de mail een inschrijfformulier. Uw deelname is definitief na ontvangst van uw aanbetaling. Meld u aan en ga mee naar Bella Italia !

  • zaterdag, 09 mei 2020 17:00
  • Trento/Iseo

De Osna-tour : We hebben er zin in, René gaat ons weer verrassen denk ik .
Het weer gaat helemaal top zijn , zonnetje en wolkje tot 23 graden.
Heb wel gehoord dat auto's met Nederlandse nummerplaat niet echt meer welkom zijn bij de Duitse voetbal hooligans....wordt vast spannend voor de meeste onder ons. - voel me vermaakt

Alex van Harn en 25 anderen zijn lid geworden van de groep Coda Tronca 16/07/2019
Harold Zuidervaart en 27 anderen zijn lid geworden van de groep Brera Spider 01/07/2019

OSNA TOUR 13 t/m 15 SEPT. 2019

WILT U DIT GEZELLIGE WEEKEND BIJ ONZE OOSTERBUREN NIET MISSEN ?
VERZEKER U VAN EEN KAMER EN MELDT U AAN VÓÓR 10 JULI A.S.
NA DEZE DATUM HEBBEN WIJ NIET MEER DE BESCHIKKING OVER ALLE KAMERS EN WERKT HET HOTEL ALLEEN “OP AANVRAAG”.

Gerrit Schut en 37 anderen wonen Bollenroute bij. 13/04/2019
© 2019 Alfa Spider Register