Joep Brok en 37 anderen zijn lid geworden van de groep 939 (geen brera) Spider 16/01/2021
Hendrik Iliohan en 27 anderen zijn lid geworden van de groep Coda Tronca 12/10/2020
Paul van Noort en 26 anderen wonen GroFriDre - rit bij. 11/07/2020

Bedankt voor de info Marga en Dirk.
Belgen zijn dan toch goed in simpele oplossingen.
Buga Kempen kan het euvel dat de kap de rolbeugels raakt misschien ook oplossen?

Dirk Douwen en Marga Edelschaap Hadden ze bij de blauwe brera gedaan , de kapuitlijning 7 maanden geleden
loader
loader
Attachment
Patrick Schoolaert Het haperen van de kap aan de rolbeugels en het op een kier open staan is een gevolg van versleten gasdempers. Zie... Toon meer
7 maanden geleden
loader
loader
Attachment

Het probleem met de kapsluiting van de alfa niet brera spider 939 is uiteindelijk door Buga Kempen opgelost : de kap scharnieren demonteren en omgekeerd zetten, eenvoudig en ´t werkt, oplossingen die enkel Belgen kunnen bedenken, grapje. Dit bericht had ik 3 jaar geleden al moeten posten , wij hebben inmiddels al een andere niet brera spider, voorlopig zonder kapprobleem.

Dirk Douwen en Marga Edelschaap heeft een nieuw evenement toegevoegd 29/01/2020

43e Antwerp Classic Salon

Evenals vorige jaren zijn wij dit jaar ook weer aanwezig op deze gezellige beurs. Heel veel auto's, exposanten, autoclubs en nog veel meer. Hoofdthema's : La storia Abarth en 100 jaar Alvis. https://www.antwerpclassicsalon.be/ BELANGRIJK : Antwerp Expo ligt BUITEN de Low Emission Zone !

  • vrijdag, 06 maart 2020 14:00
  • Antwerp Expo, Jan Van Rijswijcklaan 191, 2018 Antwerpen
Dirk Douwen en Marga Edelschaap heeft een nieuw evenement toegevoegd 24/01/2020

Taxatiedag LET OP : GEANNULEERD !!!

Taxatiedag in combinatie met technische dag in samenwerking met Automobielbedrijf van Neerijnen, sinds jaar en dag Alfa Romeo specialist te Utrecht en Gratama & Luxwolda Classic Car Taxaties. Evenals vorige jaren zal de taxatie geschieden tegen het speciale voordelige tarief van € 85.- incl. BTW. De taxatie zal worden uitgevoerd door gecertificeerd taxateur Peter Luxwolda. Het rapport voldoet aan de eisen van de Federatie TMV, Stichting VRT en FEHAC en wordt derhalve door alle verzekeringsmaatschappijen die een Classic Car polis voeren geaccepteerd. Het rapport heeft een geldigheidsduur van drie jaar, tenzij de verzekeringsmaatschappij anders bepaalt. Taxaties zijn in overeenstemming met art. 7:960 BW (voorheen artikel 275 Wetboek van Koophandel). Dit betekent dat de waarde van uw klassieker geen onderwerp van discussie kan zijn ten aanzien van een verzekeringsmaatschappij. Een schade op zich brengt al voldoende ellende met zich mee. Ook wordt uw Spider minder snel total loss verklaart bij een schade; bij een klassiekerverzekering tegen getaxeerde waarde wordt immers gekeken naar de getaxeerde waarde, en niet naar de dagwaarde die substantieel lager ligt. Aanmelden voor een taxatie : via de website www.gratamaluxwoldataxaties.nl/aanmelden.html en duidelijk vermelden dat het om de ARSR taxatie gaat. Peter Luxwolda zal dan contact met u opnemen. Belangrijk: uitsluitend een aanmelding via de evenementen-kalender op de website is niet voldoende; in ieder geval op bovengenoemd...

  • zaterdag, 21 maart 2020 10:00
  • Automobielbedrijf Van Neerijnen, Atoomweg 276, 3542 AB Utrecht

Onrustwekkend, de enige active alfa fabriek in de buurt van Napels ( Cassino ) is sinds11 oktober 2019 dicht, gaat pas opnieuw open begin 2020, zogezegd wegens aanpassing voor de face-lift van giulia en stelvio....( dit zou enkel dashboard en tunnel zijn , daarom zo onrustwekkend) Maar het wordt nog erger : de dealers kunnen en mogen voorlopig geen bestellingen van auto’ s à la carte meer aannemen, noch offertes maken, De nieuwe prijzen van MY2020 zijn nog niet vrijgegeven dus nog enkel stockwagens te koop. Net allemaal zelf mogen meemaken bij de officiële dealer.....Peugeot’s en Opels zijn gelukkig nog wel te bestellen à la carte...

Marcel Veltman vind een Evenement leuk 18/10/2019

Onderwerp: Technische avond over benzine, E10 en toevoegingen
Beste Alfa liefhebber,

de meesten van jullie hebben er al eens vragen over gehad, of misschien zelfs wel problemen ervaren. De huidige benzines, E10 etc.
Na een winter in de stalling slaat je trouwe Alfa net iets minder snel aan dan verwacht, of erger nog je tankt een keer niets vermoedend E10 en na een paar dagen beginnen de problemen.

Op donderdagavond 31 Oktober organiseert The 105 Workshop in Etten-Leur in samenwerking met Rene Kuystermans van Bardahl een avond met meer informatie over brandstoffen, de toevoegingen en een beetje over smeermiddelen. Een beetje de theorie maar met name toegespitst op de praktijk.
- Hoe komt dit nu allemaal
- Wat kun je er tegen doen
- Nog wat algemene zaken omtrent Olie
- Diverse vragen
- En natuurlijk een koffie een hapje en een drankje.

31 Oktober, van 19:30 - 22:30. Locatie 105 Workshop Etten-Leur

Heb je interesse om hier bij te zijn ? Geef je dan van te voren op bij The 105 Workshop en vermeld met hoeveel personen je komt.

We hopen je dan te zien !

Groeten,

Barend & Gerard
--
Barend Aarts
The 105 Workshop
Mon Plaisir 87b
4879 AM Etten-Leur
www.GiuliaWeb.nl

© 2021 Alfa Spider Register