In het Alfaspider account op MR-a zie je een item "Rittenmakers". In deze groep kan je ritten met een zeer kleine groep (leden van de Evenementencommissie) delen in plaats van met al je vrienden. Dat kan handig zijn bij voorbereiding en ontwerp van je clubroute. Dus, als je uitgenodigd wordt om een clubroute te maken kan je uitgenodigd worden lid van de Rittenmakersgroep te worden. Moet niet, kan wel.

Hallo navigatiewizard,

Sinds een paar dagen probeer ik in de bibliotheek te komen voor de routes in Italië alvast te bekijken. Ik heb mij als vriend aangemeld bij Alfaspider op MyRoute en in 2e instantie met de naam zoals in ledenadministratie bekend zou moeten zijn.

Wat gaat er mis?

Groet Eric

Paul van Noort Je staat nu als vriend op Alfaspider 6 maanden geleden
loader
loader
Attachment
Eric Vorstenbosch Er is wat veranderd nu. Ik zie bijv de groep rittenmakers. De routes heb ik nog niet gevonden. Ik zoek even verder ?? 6 maanden geleden
loader
loader
Attachment
Eric Vorstenbosch GEVONDEN!! ???
Bedankt voor je hulp Paul!
6 maanden geleden
loader
loader
Attachment
Eric Vorstenbosch en 26 anderen zijn lid geworden van de groep Routes met je navigatieapparaat 04/06/2022

MR-a mobile is fors vernieuwd. Daarmee kan je ook navigeren door de routelijn te volgen. Maar, dat kan alleen online en zonder tekst en niet offline zoals bij Navigation en de TomToms en Garmins.

Richard Wijnschenk vind een Groep leuk 27/05/2022

In de laatste Spiderman werd opgemerkt dat we wat grijzer geworden zijn. Misschien ook wat kippiger? Navigatieschermpje toch wat klein? Weet dan dat MyRoute-app Navigation ook draait op je tablet (I-pad nog niet geprobeerd).

Paul van Noort Stomme autocorrectie. Spiderman!!!! 8 maanden geleden
loader
loader
Attachment
Paul van Noort Nee nee nee Spiderpijama! 8 maanden geleden
loader
loader
Attachment
Gaico & Monique Hofstra Reken ik goed? 8 maanden geleden
loader
loader
Attachment

Voor degenen die clubritten ontwerpen vanaf de computer: uiteindelijk wil je voor de oold skoel rijders, jaja die zijn er nog, ook een papieren versie maken. Dan kan in MR-a door om te zetten in pdf bestand. Zo'n bestand vraagt vaak flink editen. Wellicht vind je het handiger om een routeyou account te maken (routeyou.com) en de route van daaruit om te zetten in links rechts route. Teksten richting aanwijzingen lijken logischer dan vanuit MR-a. Wellicht nog wel opschonen nodig om overbodige aanwijzingen er uit te halen. Routeyou geeft ook bezienswaardigheden langs de route.

Alle tips en trucs uit posts vanaf februari 2016 tot nu zijn verzameld in een pdf bestand in het ledenmenu www.alfaspider.com/images/stories/downloads/Adviez…

Floris & Hanneke Of met de volgende link: www.alfaspider.com/leden/my-route-app 1 jaar geleden
loader
loader
Attachment
© 2022 Alfa Spider Register