Skip to main content

Ben van plan om bij de Frieslandrit te navigeren met de beta-versie van MR-a Navigation (MR-a Navigation NEXT)zoals die in MR-a Mobile zit. Dus niet met de gewone Navigation. Nog niet eerder geprobeerd om anderen eerst de eventuele hikjes te laten ondervinden. Wie van jullie heeft al ervaring met deze beta-versie?

Paul van Noort Huidige versie Navigation Next kan ook offline navigeren. Die optie staat standaard op UIT. Aanzetten via klik op de 3 streepjes in MR-a, vervolgens... Toon meer 1 maand geleden
loader
loader
Attachment
Paul van Noort Probeerde ook alvast A naar B navigatie: dat gaat niet volledig offline in tegenstelling tot de "gewone" Navigation. Dat komt misschien in... Toon meer 1 maand geleden
loader
loader
Attachment
Paul van Noort Voor offline navigeren van een route in de beta versie deze selecteren (online dus) in de app, op downloadpijltje (de middelste van de 3 blauwe... Toon meer 1 maand geleden
loader
loader
Attachment

Joop Strating heeft de route voor de Frieslandrit bijna klaar. Zal binnen enkele dagen voor jullie beschikbaar zijn op MR-a.

Julius Jollema Gorter en 25 anderen zijn lid geworden van de groep Routes met je navigatieapparaat 28/02/2023

In het Alfaspider account op MR-a zie je een item "Rittenmakers". In deze groep kan je ritten met een zeer kleine groep (leden van de Evenementencommissie) delen in plaats van met al je vrienden. Dat kan handig zijn bij voorbereiding en ontwerp van je clubroute. Dus, als je uitgenodigd wordt om een clubroute te maken kan je uitgenodigd worden lid van de Rittenmakersgroep te worden. Moet niet, kan wel.

Hallo navigatiewizard,

Sinds een paar dagen probeer ik in de bibliotheek te komen voor de routes in Italië alvast te bekijken. Ik heb mij als vriend aangemeld bij Alfaspider op MyRoute en in 2e instantie met de naam zoals in ledenadministratie bekend zou moeten zijn.

Wat gaat er mis?

Groet Eric

Paul van Noort Je staat nu als vriend op Alfaspider 12 maanden geleden
loader
loader
Attachment
Eric Vorstenbosch Er is wat veranderd nu. Ik zie bijv de groep rittenmakers. De routes heb ik nog niet gevonden. Ik zoek even verder ?? 12 maanden geleden
loader
loader
Attachment
Eric Vorstenbosch GEVONDEN!! ???
Bedankt voor je hulp Paul!
12 maanden geleden
loader
loader
Attachment

MR-a mobile is fors vernieuwd. Daarmee kan je ook navigeren door de routelijn te volgen. Maar, dat kan alleen online en zonder tekst en niet offline zoals bij Navigation en de TomToms en Garmins.

Richard Wijnschenk vind een Groep leuk 27/05/2022

In de laatste Spiderman werd opgemerkt dat we wat grijzer geworden zijn. Misschien ook wat kippiger? Navigatieschermpje toch wat klein? Weet dan dat MyRoute-app Navigation ook draait op je tablet (I-pad nog niet geprobeerd).

Paul van Noort Stomme autocorrectie. Spiderman!!!! 1 jaar geleden
loader
loader
Attachment
Paul van Noort Nee nee nee Spiderpijama! 1 jaar geleden
loader
loader
Attachment
Gaico & Monique Hofstra Reken ik goed? 1 jaar geleden
loader
loader
Attachment