Skip to main content
Giro di Schouwen-Duiveland
sep 27

Giro di Schouwen-Duiveland

Rondje in zonnig Zeeland (maximaal 40 Spiders)

 

Rondje in zonnig Zeeland (maximaal 40 Spiders)


 • Helaas is het voor ons onmogelijk om een reservelijst aan te leggen voor deze rit.

  ***********************************

  Na de Giro di Goeree-Overflakkee in 2016 en de verregende Giro di Voorne-Putten van vorig jaar nu een rit over dit Zeeuwse eiland, als de coronaplaag tenminste geen roet in het eten strooit.

  We starten om 10.00 uur met koffie/thee en een gebakje aan het Grevelingenmeer nabij Bruinisse bij strandtent PUURRbyRich, zie ook www.puurrbyrich.nl

  Rond 10.45 uur gaan we rijden over het oostelijk deel van dit door de Watersnoodramp van 1953 zo zwaar getroffen eiland. Zo komen we ook langs het Watersnoodmuseum in Ouwerkerk.

  We parkeren rond lunchtijd in het prachtige stadje Zierikzee, waar een korte wandelroute u langs vele lunchlocaties in het historische centrum voert. Daar kunt u zelf, aan de hand van een uitgereikte lijst/plattegrond, een lunchrestaurant uitzoeken. De lunch is dan op eigen kosten, dus er hoeft vooraf niets te worden voldaan.

  Na de lunch in Zierikzee voert de tocht ons over het westelijk deel van het eiland. We finishen rond 16.00 uur bij Recreatieboerderij Van Langeraad, zie ook https://www.recreatievanlangeraad.nl

  Hier kunnen we gezamenlijk de rit afsluiten.  

 • Categorie
  Ritten
 • Datum en tijd
  27 sep om 10:00 - 27 sep om 17:00
 • Locatie en volledig adres
  Strandtent PUURRbyRich adres: Strandweg 4 4311 NN Bruinisse
 • Evenement beheerders
  Evenementencommissie, Wim Mastenbroek