Skip to main content
Buitenland weekend
sep 04

Buitenland weekend "land van duizend bergen"

Buitenlandweekend in het Sauerland.

 

Buitenlandweekend in het Sauerland.

 • Inschrijving is gesloten op 1 augustus. 


  Land van duizend bergen.

  ********************************************************************************************************************************************************************

  Spideristi,

  ons bezoek aan Sauerland begint gelukkig steeds concreter te worden.

  We hebben met het hotel af kunnen spreken dat er geen gedeeltelijke betaling vooraf hoeft te worden gedaan. We lopen dus geen enkel financieel risico als de rit op het laatste moment om Coronaredenen moet worden afgeblazen.

  Wel worden de boekingen vanaf 27 juli definitief en kan er dus niet meer - kosteloos - worden geannuleerd om andere dan Coronaredenen.

  In tegenstelling tot de mededeling op de site vragen wij jullie vóór 17 juli de volledig reissom te voldoen. Zie de gegevens bij het evenement. Tot 17 juli kunnen jullie nog beslissen om niet mee te gaan. Is betaling dan niet gedaan dan gaan we ervan uit dat je niet (meer) meegaat. Binnenkort ontvangen jullie per email het aanmeldingsformulier met het vriendelijke verzoek dit in te vullen en per omgaande digitaal terug te sturen.

  Wellicht ten overvloede, hou er rekening mee dat het evenement op ieder moment nog kan worden afgeblazen in verband met Corona.

  Hopelijk zien we elkaar gauw in Sauerland.

  Gregor en Boudewijn

  ************************************************************************************************************************************************

  Spideristi,

  Het is zo ver, de planning is rond:

  Wat gaan we doen

  Op vrijdag 4 september ontmoeten we elkaar om 12.30 uur in Iserlohn aan de rand van het Sauerland. (230 km vanuit Utrecht)

  Hier heten we jullie welkom, eten we gezamenlijk de lunch rond 13.00 uur (Deutsch und gutbürgerlich). Dan  worden de routeboeken uit gedeeld.

  Na de lunch starten we hier met berg  nummer 1…… Deze middag hebben we een tocht van ongeveer 85 kilometer. We zullen de Rhur een stuk volgen, wat bergen tegenkomen, komen langs de Möhne See en eindigen in ons hotel in Sundern.

  Dit is de uitvalsbasis van ons weekend. Hier slapen, ontbijten en dineren we.

  Zaterdag hebben we een tocht van ongeveer 200 km in het verschiet. 100 km in de ochtend, een lunch in een dorpje net buiten Winterberg en weer 100 km terug naar Sundern. De wegen zijn goed, maar 1000 bergen op één dag ging niet lukken. We hebben wel een paar hele mooie uitgezocht.

  Vrijdag en zaterdagavond hebben we een diner in ons hotel, waar we ‘s avonds ook nog de bar tot onze beschikking hebben. Dat geldt overigens ook voor de vrijdagavond.

  Zondagochtend hebben we een tochtje van ongeveer 85 km, via een zuidelijke route, weer terug naar Iserlohn, waar we op een andere locatie als vrijdag weer gaan lunchen.

  Na de lunch kan een ieder weer zijn eigen weg vervolgen.

  De kosten

  De kosten zijn € 480,- per koppel en € 300,- voor een single. Dit is inclusief de overnachtingen, ontbijt, lunches en diners.  Tot eind juni zijn er 30 kamers beschikbaar.

  Coronagevolgen

  Hoewel september nog ver weg klinkt is het in Coronatermen al vlakbij. We hebben met het hotel in Sauerland contact gehad en kunnen de definitieve boekingen nog tot eind juni – zonder kosten - uitstellen. 

  Ook in Duitsland is nog niet bekend welke Corona-maatregelen er dan nog van toepassing zijn. Helaas moeten we er dus ook rekening mee houden dat we de “Rit van Duizend Bergen” tegen die tijd af moeten blazen. 

  Tot nader order hoeft er dus geen aanbetaling te worden gedaan. De aanbetalingen die al zijn gedaan worden door de penningmeester een dezer dagen teruggestort.

  Zo kan iedereen medio juni zijn eigen afwegingen maken om wel of niet mee te gaan. 

  Omdat we zo laat mogelijk willen beslissen zal er weinig tijd zitten tussen het beslissen om mee te gaan (aanmelden via de site "gaat" ) en betalen. Deelnemers die zich hebben ingeschreven krijgen tzt – als we definitief besluiten om de rit door te laten gaan – een bericht om direct het volledige bedrag uiterlijk 26 juni te betalen. Hou daar dus rekening mee. 

  Betalen? Alfa Romeo Spider Register Nl 10 INGB 0007 5829 12 .  Onder vermelding van 1000 Bergen 2020  en je ARSR lidnummer.

  Aan/afmelden

  Aanmelden via www.alfaspider.com, log in, ga naar Evenementen, “Land van duizend bergen”, klik op deelnemen (reactie : gaat). Aanmelding (via de site) kan tot uiterlijk 15 juni. Natuurlijk kan deze datum nog schuiven afhankelijk van de Duitse Coronaregeling. 

  Zodra alle aanmeldingen binnen zijn ontvang je via de mail een inschrijfformulier. 

  Heb je je al aangemeld en wil je niet meer meegaan, dan graag uiterlijk voor 15 juni afmelden op de site. 

  in deze onzekere tijden kan alles nog veranderen, hou de site dus in de gaten. We houden jullie op de hoogte. Blijf gezond en voorlopig thuis. Hopelijk kunnen we elkaar dan weer - of misschien al eerder - ontmoeten.


  Bis bald

  Boudewijn en Grégor • Categorie
  Buitenland evenement
 • Datum en tijd
  04 sep om 13:00 - 06 sep om 14:30
 • Locatie en volledig adres
  Iserlohn
 • Evenement beheerders
  een bezoeker, Evenementencommissie