Skip to main content
Rondje Rotterdam
aug 23

Rondje Rotterdam

"Niet lullen maar rijden"

 

"Niet lullen maar rijden"

 • Zoals al eerder gemeld is reserveren voor 80 à 90 personen bij de horeca momenteel erg moeilijk. Voor onze eindlocatie hebben we dan ook geen horecagelegenheid bereid kunnen vinden om ons te ontvangen. 

  Maar, na afloop van de rit zomaar naar huis rijden zonder na te praten is niet onze gewoonte, dus eindigen we op een ruime parking en vragen we jullie allemaal om jullie eigen drankje (eindborrel) mee te nemen. (Waarbij de 939 (geen Brera) rijders waarschijnlijk een beetje in het voordeel zijn, aangezien die een koelvakje zouden moeten hebben) 

  Dan zorgen wij voor het knabbeltje erbij ! 

  Tot zondag

  +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++


  Wij zijn druk doende met de voorbereidingen voor het Rondje Rotterdam. Zoals jullie ondertussen ongetwijfeld hebben meegekregen worden de regels in en om de grote steden steeds strakker aangetrokken. Dit maakt het voor ons niet makkelijker om iets te organiseren, 90 personen is op dit moment te veel voor de meeste horeca.

  Ondanks dit alles hebben wij toch een startlocatie kunnen regelen en waarschijnlijk wordt dit de eerste keer in het bestaan van onze club dat wij dit bedrijf als locatie kiezen maar overal is een eerste keer voor toch?

  De route loopt vanaf de start om Rotterdam heen langs Zestienhoven / Rotterdam The Hague Airport daarna door Kralingen en Capelle waarna wij het centrum in rijden. We hebben geprobeerd om zoveel mogelijk highlights in de route te plannen. Een groot deel van de route loopt door de stad daarom hebben wij het aantal kilometers beperkt gehouden want alle stoplichten rood levert zomaar een uurtje extra op. Wel is er voldoende tijd om een stop te maken voor de lunch of mooie foto locaties en daar zijn er genoeg van, maak er gebruik van.

  Wij kijken er naar uit om jullie op 23 augustus te verwelkomen.

  Groet Helma en Ron

  Start locatie: Thurlede weg 100 3044 ES Rotterdam

  Onderweg is er geen aparte lunchlocatie maar zijn er voldoende plekjes om te lunchen. Je kunt er voor kiezen ergens onderweg te lunchen of een plekje te zoeken.

  Wil je een lunchpakketje bestellen, dan staat er bij de start locatie een pakketje klaar bestaande uit per persoon twee luxe broodjes, ook is er fruit en een watertje

  Dit kost € 15,00 per persoon.

  Als je je aanmeldt voor de lunch dan graag aangeven :

  Wit en/of bruinbrood met :

  A Vlees / vlees

  B Vis/ vis

  C Vlees / vis

  Melk OF jus d‘orange OF appelsap

  Keuzes per persoon aangeven zodat per auto de lunch box voor rijder en bijrijder klaar staat.

  Aanmelden voor lunchpakket kan tot uiterlijk 20 augustus onder vermelding van je lidmaatschapsnummer, lunch en broodjes/drank keuzes

  Betaling kan op rekeningnummer NL 10 INGB 0007582912


  in verband met de Corona richtlijnen (maximale horecacapaciteit) is afgesproken dat er voor maximaal 90 personen ( 45 equipes) ruimte beschikbaar is.


 • Categorie
  Ritten
 • Datum en tijd
  23 aug om 10:00 - 23 aug om 17:00
 • Locatie en volledig adres
  Thurledeweg 100 , 3044 ES Rotterdam
 • Evenement beheerders
  Evenementencommissie, Ron van Reenen