Taxatiedag LET OP : GEANNULEERD !!!
mrt 21

Taxatiedag LET OP : GEANNULEERD !!!

Door de nieuwe Corona maatregelen kan deze taxatiedag niet doorgaan. Hij wordt verplaatst naar een...

 

Door de nieuwe Corona maatregelen kan deze taxatiedag niet doorgaan. Hij wordt verplaatst naar een...

 • Taxatiedag in combinatie met technische dag in samenwerking met Automobielbedrijf van Neerijnen, sinds jaar en dag Alfa Romeo specialist te Utrecht en Gratama & Luxwolda Classic Car Taxaties.

  Evenals vorige jaren zal de taxatie geschieden tegen het speciale voordelige tarief van € 85.- incl. BTW. De taxatie zal worden uitgevoerd door gecertificeerd taxateur Peter Luxwolda.

  Het rapport voldoet aan de eisen van de Federatie TMV, Stichting VRT en FEHAC en wordt derhalve door alle verzekeringsmaatschappijen die een Classic Car polis voeren geaccepteerd. Het rapport heeft een geldigheidsduur van drie jaar, tenzij de verzekeringsmaatschappij anders bepaalt.

  Taxaties zijn in overeenstemming met art. 7:960 BW (voorheen artikel 275 Wetboek van Koophandel). Dit betekent dat de waarde van uw klassieker geen onderwerp van discussie kan zijn ten aanzien van een verzekeringsmaatschappij. Een schade op zich brengt al voldoende ellende met zich mee. Ook wordt uw Spider minder snel total loss verklaart bij een schade; bij een klassiekerverzekering tegen getaxeerde waarde wordt immers gekeken naar de getaxeerde waarde, en niet naar de dagwaarde die substantieel lager ligt.

  Aanmelden voor een taxatie :

  via de website www.gratamaluxwoldataxaties.nl/aanmelden.html en duidelijk vermelden dat het om de ARSR taxatie gaat. Peter Luxwolda zal dan contact met u opnemen.

  Belangrijk: uitsluitend een aanmelding via de evenementen-kalender op de website is niet voldoende; in ieder geval op bovengenoemd e-mailadres aanmelden !


 • Categorie
  Beurzen, evenementen
 • Datum en tijd
  21 mrt om 10:00 - 21 mrt om 16:15
 • Locatie en volledig adres
  Automobielbedrijf Van Neerijnen, Atoomweg 276, 3542 AB Utrecht
 • Evenement beheerders
  Dirk Douwen en Marga Edelschaap
© 2021 Alfa Spider Register