• De route voor de GPS is vanaf nu te downloaden bij MyRoute-app onder de naam : ALV 2022

  Voor de Fanatici, om 16.00 uur begint de 1e F1 Grandprix van het seizoen. We kunnen deze gezellig samen bekijken en becommentariëren in de zaal waar ook de vergadering plaats vindt. U hoeft dus niets te missen !

  Statutair zijn we verplicht om jaarlijks een ledenvergadering te beleggen en hoewel het door noodwetgeving mogelijk is om dit al dan niet geheel of gedeeltelijk digitaal te doen, hopen we toch ook dit jaar de Algemene Ledenvergadering fysiek te kunnen laten plaats vinden.

  Nu we zien dat de maatregelen rondom corona zo zachtjes aan naar de achtergrond verdwijnen kunnen we met vertrouwen de plannen rond de ALV gaan realiseren.

  Dit jaar houden we de ALV bij Moeke Rhenen Veerplein 1 in Rhenen. De ochtendrit zal hier ook beginnen en eindigen. We hebben een rit uitgezet die ongeveer 1 uur en 45 minuten zal duren.

  Dus als we uiterlijk 11.00 uur vertrekken - vanaf 10.00 verzamelen en genieten van koffie en de traditionele appeltaart – dan zijn we allemaal om 13.00 uur weer in Rhenen. Daar staat dan een broodjeslunch klaar waarna we uiterlijk om 14.00 uur kunnen beginnen met de ALV.

  Afsluitend is er nog de gelegenheid voor een drankje en een hapje.

  We gaan er dus dit jaar maar weer eens goed voor zitten en hopen dat we de rest van het jaar onze ritten weer vol gas kunnen rijden.

  Binnenkort verschijnen de stukken voor de jaarvergadering op de site.

  Graag zien we jullie dan.


  Bestuur Alfa Romeo Spider Register

 • Categorie
  Overig
 • Datum en tijd
  20 mrt om 10:00 - 20 mrt om 16:00
 • Locatie en volledig adres
  Moeke Rhenen, Veerplein 1, Rhenen
 • Evenement beheerders
  Evenementencommissie
© 2023 Alfa Spider Register