• Beste Spideristen,

  We hebben een prachtige rit uitgezet naar de Vlaamse Ardennen.

  Een rit via 3 rivieren, namelijk de Schelde, de Leie en de Dender.

  Een rit langs Vlaamse wegen met de bekende Belgische kinderkoppen (kasseistenen) en waar we genieten van de Belgische betonbanen.

  We starten in Eke aan de Schelde, met een middagstop in Ieper. In Ieper is er tijd om het Flanders Field museum en de Menenpoort te bezoeken. Aan deze poort wordt nog dagelijks om 20:00 uur de Last Post geblazen Tevens kunt u hier in de buurt op eigen gelegenheid lunchen.

  We vervolgen de rit naar Oudenaarde.

  Bij gebrek aan grotere overnachtingshotels, is er door ons niets geregeld. U wordt verzocht zelf uw overnachting te regelen.

  Aanrader : Bij Hotel Moriaanshoofd in Oudenaarde ( https://reservations.cubilis.eu/moriaanshoofd-hotel-oudenaarde ) zijn nog kamers beschikbaar. Dit hotel ligt ca 15 km vanaf het startpunt op zaterdag en is dan tevens de eindlocatie. Zondagochtend wordt hier ook weer gestart. De bedoeling is om hier op zaterdagavond gezamenlijk te dineren. Indien u bij dit hotel uw overnachting boekt, kunt u meteen de optie halfpension boeken. Bij "speciale wensen" vermelden : deelnemer toertocht Alfa Romeo Spider Register (het hotel hanteert bij deze boekingen de annuleringvoorwaarden voor groepen).


  De volgende ochtend starten we in Oudenaarde, in het Centrum van de Ronde van Vlaanderen. Na genoten te hebben van koffie met een lekkernij van de streek, vertrekken we naar Geraadsbergen via de bekende Vlaamse wegen.

  In Geraardsbergen hebben we een lunch voorzien boven op “De Muur”, bekend van diverse wielerwedstrijden.

  We vervolgen de rit naar het eindpunt St. Amands aan de Schelde waar we onder het genot van een drankje nog wat kunnen napraten.

  Kosten voor weekend-deelname ca. € 25,- p/p • Categorie
  Ritten
 • Datum en tijd
  27 aug om 10:00 - 28 aug om 16:00
 • Locatie en volledig adres
  Terrasje ‘t Sluis, Sluis 5, B 9810 Eke
 • Evenement beheerders
  Evenementencommissie
© 2022 Alfa Spider Register