Skip to main content
 • Giro di Voorne-Putten 2.0

  De routes zijn weer te downloaden via MyRoute-app en via de website onder "ledenmenu" : Clubroutes en Myroute-app

  Vier jaar geleden had ik een rit voor onze Spiderclub uitgezet over het voormalige eiland Voorne-Putten. Het regende toen de hele dag pijpenstelen, waardoor vrijwel iedereen die had aangegeven deel te nemen op het laatste moment toch afhaakte. Het gevolg was dat er die dag slechts zes (!) Spiderleden al dan niet met partner de tocht reden.

  Het was een dermate mooie rit dat ik het met wat aanpassingen c.q. verbeteringen graag op zondag 3 september nog een kans zou willen geven, vandaar versie 2.0

  Verzamelen vanaf 10.30 uur bij restaurant Aquarius, Zuidfront 2 te Hellevoetsluis. (Maar vanaf 10:00 ben je al van harte welkom!).

  https://restaurant-aquarius.nl

  Daar is naast het restaurant speciaal voor de Spiders een aparte parkeerplaats gereserveerd, mooi fotogeniek gelegen aan het haventje.

  Na de koffie met gebak starten we om 11.00 uur

  Vandaar doen we, zoals de titel Giro di Voorne-Putten al aangeeft, een rondje over dit voormalige eiland. Van Heenvliet naar Geervliet, door historische vestingstadjes als Hellevoetsluis en Brielle, langs duin en zee bij Oostvoorne en de zo’n 500 km ten noorden van Parijs gelegen badplaats Rockanjé-sur-Mer.

  De lunch zal (op eigen kosten en eigen initiatief) plaatsvinden in Brielle en is in de route natuurlijk opgenomen. Bij voorkeur bij “Chez André”, Turfkade 14 in Brielle (hopelijk op het terras), https://www.chezandre.nl/chez-andre-brielle/

  maar u kunt ook zelf een andere locatie kiezen, zoals het op loopafstand gelegen Grand Café “De Hoofdwacht” om de hoek aan de Vischstraat of “De Smaeck van Brielle”, Wellerondom 6 en 7.

  De gehele rit zal zo’n 110 km zijn.

  De finishlocatie is dezelfde als de startplaats: Aquarius in Hellevoetsluis, waar wij u graag met een drankje en een hapje weer verwelkomen.

  Denkt u eraan om op de website aan te geven of u deelneemt. Namens de horeca alvast hartelijk dank.

  Wim Mastenbroek


 • Categorie
  Ritten
 • Datum en tijd
  03 sep om 10:30 - 03 sep om 16:00
 • Locatie en volledig adres
  Restaurant Aquarius, Zuidfront 2, Hellevoetsluis
 • Evenement beheerders
  Evenementencommissie