Skip to main content
AU COEUR DE LORRAINE
sep 09

AU COEUR DE LORRAINE

Buitenlandweek

 

Buitenlandweek

 • Kamers zijn alleen nog evt op aanvraag te boeken


  Zin in een weekje onbekommerd genieten van je Spider, samen met andere enthousiaste Spideristen in een verrassend, relatief onbekend gebied? Meld je dan aan voor de Buitenlandreis 2023.

  Komend najaar reizen we met maximaal 25 auto’s af naar de regio Lorraine in het noordoosten van Frankrijk om daar de departementen Meurthe et Mossele en Meuse te gaan verkennen. De regio bestaat uit de oude hertogdommen Lotharingen en Bar en de drie bisdommen van Metz, Toul en Verdun. De regio staat bekend om zijn vele indrukwekkende bezienswaardigheden, van de forten en de slagvelden uit de Eerste Wereldoorlog bij Verdun tot aan het prachtige Parc Regional Du Lorraine waar zich ook ons hotel bevindt.

  De ritten die gepland staan tijdens dit evenement gaan hoofdzakelijk over heerlijk rustige wegen. Wat een verademing vergeleken met ons eigen drukke landje! Verder zullen er diverse bijzondere locaties en steden op het menu staan! Over menu’s gesproken, het rijden zal de deelnemers af en toe best hongerig maken. Welnu, ook daar is uiteraard in voorzien, de smaakpapillen zullen niets te kort komen!

  De kosten verbonden aan deze unieke trip zijn als volgt:

  € 1.050,-- per persoon voor een tweepersoonskamer, en € 1.410,-- voor een éénpersoonskamer, op basis van halfpension + enkele lunches. Elke equipe ontvangt een routeboek, een rallybord en stickers voor de auto. Niet inbegrepen in deze prijs zijn de meeste drankjes en een reis-/annulerings-/pechhulpverzekering. Ook eventuele parkeerkosten zijn voor eigen rekening. Zowel de heen- als terugreis zullen op eigen gelegenheid zijn.

  Aanmelden kan vanaf 7 januari 2023, zoals gebruikelijk via de website, bij de evenementen. Na aanmelding ontvangt u van ons een inschrijfformulier.

  Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de Evenementencommissie via evenementen@alfaspider.com

  Niek Zuijderduin / Marga Edelschaap


 • Categorie
  Buitenland evenement
 • Datum en tijd
  09 sep om 17:00 - 16 sep om 09:00
 • Locatie en volledig adres
  Lorraine
 • Evenement beheerders
  Evenementencommissie