Deelnemers aan evenementen welke worden georganiseerd door Alfa Spider Register zijn gehouden aan ARSR deelnemersvoorwaarden

 • Taxatie dag in samenwerking met Automobielbedrijf van Neerijnen, sinds jaar en dag Alfa Romeo specialist te Utrecht en Gratama & Luxwolda Classic Car Taxaties.

  De taxatie zal worden uitgevoerd door gecertificeerd taxateur Peter Luxwolda tegen het speciale voordelige tarief van € 90,- incl. BTW. Dit bedrag dient contant te worden betaald, er is géén PIN aanwezig !

  Het rapport voldoet aan de eisen van de Federatie TMV, Stichting VRT en FEHAC en wordt derhalve door alle verzekeringsmaatschappijen die een Classic Car polis voeren geaccepteerd. Het rapport heeft een geldigheidsduur van drie jaar, tenzij de verzekeringsmaatschappij anders bepaalt.

  Taxaties zijn in overeenstemming met art. 7:960 BW (voorheen artikel 275 Wetboek van Koophandel). Dit betekent dat de waarde van uw klassieker geen onderwerp van discussie kan zijn ten aanzien van een verzekeringsmaatschappij. Een schade op zich brengt al voldoende ellende met zich mee. Ook wordt uw Spider minder snel total loss verklaart bij een schade; bij een klassiekerverzekering tegen getaxeerde waarde wordt immers gekeken naar de getaxeerde waarde, en niet naar de dagwaarde die substantieel lager ligt.

  Aanmelden voor een taxatie :

  via de website https://gratamaluxwoldataxaties.nl/#aanmelden en duidelijk vermelden dat het om de ARSR taxatie gaat. Peter Luxwolda zal dan contact met u opnemen.

  Belangrijk : uitsluitend een aanmelding via de evenementen-kalender op de website is niet voldoende; in ieder geval op bovengenoemd e-mailadres aanmelden !


 • Categorie
  Overig
 • Datum en tijd
  06 mei om 10:00 - 06 mei om 15:00
 • Locatie en volledig adres
  Automobielbedrijf Van Neerijnen, Atoomweg 276, 3542 AB Utrecht
 • Evenement beheerders
  Evenementencommissie
© 2023 Alfa Spider Register