Skip to main content
Join the Club
apr 21

Join the Club

Nieuwkomersrit door een nieuwkomer

 

Nieuwkomersrit door een nieuwkomer

 • Over ons
  Wij zijn Andrea en Ger en hebben al heel lang een type 4. 

  Kerst 2022 besloten wij ons aan te melden voor het register met het doel een aantal ritten in clubverband te gaan rijden, iets wat we met de Alfa tot nu toe niet gedaan hadden. Al snel bleek dat onze agenda de data van de geplande ritten corrumpeerde. Pas in het najaar van 2023 zouden wij mee kunnen doen. Nog voordat wij ooit een rit gereden hadden kwam in mei het verzoek van de vereniging om zich als rittenmaker aan te melden.
  Dat kwam eigenlijk voor ons veel te vroeg, maar omdat we ook voor een andere merkenclub dat werk doen, leek het evident om ons beschikbaar te stellen.
  Van de commissie kregen wij het verzoek om een rit uit te zetten in de driehoek Amstelveen Woerden Aalsmeer
   
  De rit
  We vertrekken – na de aanmelding en de koffie - uiterlijk om 11.00 uur bij Aan De Plas. 
  Dit is een strandpaviljoen aan de Ouderkerker Plas (zanddepot voor de A9). Eenvoudige horecagelegenheid, maar zeker bij mooi weer op een leuke locatie en vooral met een enorme (openbare) parkeerplaats.
  Het eerste deel gaat via de Amstel en de Kromme Mijdrecht via Woerden en Aarkanaal, naar de lunchlocatie.
   
  De lunch vindt plaats bij Gasterij De Kwakel. Vuurlijn 78, 1424 NS de Kwakel. Dit is een voormalige boerenschuur, maar ook weer met voldoende parkeerplaatsen
  De lunch bestaat uit soep met diverse belegde broodjes. Bijvoorbeeld, kipfilet, kroket, zalm, carpaccio en kaas. Inclusief koffie, thee en verse jus d’orange en fris. (geen alcoholische dranken)

  Mochten jullie gebruik willen maken van de lunch dan graag uiterlijk 17 april € 20,00 per persoon overmaken naar bankrekening van ARSR NL 10 INGB 0007 5829 12 ovv Join he Club en lidno.

  Na de lunch rijden we onder andere via de Rijn en de Meije in een lus weer naar Aan de Plas waar een drankje wordt geserveerd.
   
  Algemeen
  De route kent een aantal passages met milde drempels, maar grotere obstakels zullen met mooi weer de fietsers zijn. Vooral langs de Meije lijkt het wel of zij zich die route toegeëigend hebben. Gelukkig zijn wij bij het Register allen verantwoordelijke rijders en worden we dus niet geconfronteerd met vervelende verwensingen.

  Wij vertrouwen op een grote opkomst !
   
 • Categorie
  Ritten
 • Datum en tijd
  21 apr om 10:00 - 21 apr om 10:15
 • Locatie en volledig adres
  Aan De Plas, Aan de Wind 10, 1191 LD Ouderkerk a/d Amstel
 • Evenement beheerders
  Evenementencommissie