Skip to main content
Puzzelrit West-Brabant
jun 02

Puzzelrit West-Brabant

Zit toch niet de hele tijd op je beeldscherm!

 

Zit toch niet de hele tijd op je beeldscherm!

 • Een rit zonder navigatie, geen My Route App of Tom-Tom erbij…, kan dat?

  Jazeker, deze keer dus een “ouderwetse” puzzelrit: geen bolletje-pijltje of ingewikkelde kaarten, maar gewoon de aanwijzingen uit het routeboek volgen zoals: Na ijsbeer rechtsaf.De objecten bevinden zich altijd aan uw rechterzijde, dus ergens is er rechts een ijsbeer te zien. Staat er: Na “ijsbeer” rechtsaf (dus tussen aanhalingstekens), dan staat er ergens het woord “ijsbeer”.

  Dat zijn de spelregels. Wij proberen de puzzelrit zo te maken dat hij voor iedereen gemakkelijk te rijden is en niemand de weg kwijt raakt.

  Vanaf 10.00 uur parkeren op de parkeerplaats voor restaurant Vista in Willemstad (niet op Curaçao), dan even de vesting inlopen voor koffie met wat lekkers bij Brasserie Bellevue [brasseriebellevue.nl].

  De rit gaat door het westelijk deel van Noord-Brabant. We lunchen bij Brasserie De Wit [bijwit.nl] tegenover de “Sint Pieter” in Oudenbosch die u dan ook (gratis) kunt bezoeken. Indien u wilt deelnemen aan de gezamenlijke lunch aldaar verzoeken wij u uiterlijk 30 mei € 18,75 p/persoon over te maken naar :

  ARSR rek.no. NL 10 INGB 0007 5829 12 o.v.v. "Puzzelrit ARSRxxxx" (uw ARSR lidnummer)

  Nadat we nog net België hebben aangetikt (en goedkoop hebben getankt!) gaan we naar de finish bij Brasserie Bargo [bargo.nl] naast vliegveld Seppe, in Bosschenhoofd.

  Tegen verdwalen en ook voor de “valsspelers” komt de route ook op de MyRoute-App.

  Tot ziens!

  Wim Mastenbroek


 • Categorie
  Ritten
 • Datum en tijd
  02 jun om 10:00 - 02 jun om 16:00
 • Locatie en volledig adres
  Brasserie Bellevue, Bovenkade 1, 4797 AT Willemstad LET OP : Parkeren voor restaurant Vista, Havenhoofd, Willemstad
 • Evenement beheerders
  Evenementencommissie