Skip to main content
Nutella, Barolo e Tartufo
sep 07

Nutella, Barolo e Tartufo

 

 • In 2024 hernieuwen we onze kennismaking met de op een na grootste regio van Italië, PIEMONTE, letterlijk : “aan de voet van de berg”.

  We verblijven 7 nachten in een gezellig hotel*** in Pralormo, met parking, zwembad, tuin en gezellige bar, op ca. 30 km afstand van de hoofdstad Turijn.

  Van daaruit maken we onze rondritten door de prachtige landschappen van Langhe, Roero en Monferrato die sinds 2014 op de Werelderfgoedlijst van Unesco staan.

  Piemonte, ook wel “Il paradiso dei Buongustai” (het paradijs voor fijnproevers) genoemd staat bekend om zijn delicatessen als hazelnoten, kazen, truffels, speciale pastasoorten en vooral niet te vergeten de beroemde wijnen Barolo, Barbaresco, en Barbera.

  We gaan genieten van de adembenemende uitzichten over de heuvels, wijngaarden en andere pareltjes en uiteraard zal er ook geproefd worden van al het lekkers dat deze geweldige regio te bieden heeft.

  Natuurlijk blijft er nog voldoende tijd over om op eigen gelegenheid nog veel meer moois te ontdekken.


  Inbegrepen zijn 7 overnachtingen, inclusief ontbijt, diverse diners, een aantal lunches en excursies.

  Aanmelden kan vanaf 27 december a.s.

  Indien u een 2-pers.kamer wenst : ALLEEN via www.alfaspider.com, log in, ga naar Evenementen, ‘Nutella, Barolo e Tartufo’, klik op deelnemen (reactie: gaat).

  Indien u een 1-pers.kamer wenst : ALLEEN per mail naar evenementen@alfaspider.com

  Hierna ontvangt u van ons een inschrijfformulier.


  Wij hebben slechts 25 tweepersoons- en 5 éénpersoonkamers, dus schrijf u tijdig in indien u mee wilt !


  De prijzen voor deze mooie reis zijn :

  €1.050,-- per persoon voor een tweepersoonskamer en € 1.200,-- voor een éénpersoonskamer, op basis van halfpension + enkele lunches. Elke equipe ontvangt een routeboek, een rallybord en stickers voor de auto. Niet inbegrepen in de prijs zijn de meeste drankjes en een reis-/annulerings-/pechhulpverzekering evenals eventuele parkeerkosten. Zowel de heen- als de terugreis zullen op eigen gelegenheid zijn.


  We kijken er naar uit om samen met jullie door Koninklijk Piemonte te spideren !

  Boudewijn en Ans

  Dirk en Marga


 • Categorie
  Buitenland evenement
 • Datum en tijd
  07 sep om 17:00 - 14 sep om 10:00
 • Locatie en volledig adres
  Piemonte
 • Evenement beheerders
  Evenementencommissie