ARSR Oogstrit met BBQ in de boomgaard, Betuwe
aug 20

ARSR Oogstrit met BBQ in de boomgaard, Betuwe

Zaterdagrit met aansluitend een BBQ in de boomgaard.

 

Zaterdagrit met aansluitend een BBQ in de boomgaard.

 • Opgeven BBQ is niet meer mogelijk na 14 augustus.

  Maar gewoon meerijden kan altijd. meld je wel even aan op de site. 

  De hele dag zal in het teken staan van het buitenleven in de Betuwe. Vandaag gaan we een rit rijden tijdens het oogst seizoen van het fruit. We komen door leuke dorpjes, weidse uitzichten, natuurlijk over dijken en niet te vergeten langs boomgaarden. Kortom weer een mogelijkheid om een prachtig stukje Nederland te zien. Deze rit wordt afgesloten met een heerlijke BBQ midden in de boomgaarden van de Betuwe.

  De lunch is bij pannenkoekenhuis de Stapelbakker. Bij mooi weer zal een gedeelte van het terras voor ons gereserveerd zijn, zodat we heerlijk van de zon kunnen genieten. Natuurlijk staan pannenkoeken hier op de 1e plaats, maar ook voor de niet liefhebber zijn er voldoende andere gerechten. In de aangrenzende landwinkel is er de mogelijkheid om melkvee en graan producten te kopen. De lunch is voor eigen rekening.

  We eindigen de rit van vandaag bij Fruitbedrijf De Hoenderik. Wat is er nu leuker dan zelf de boomgaard in te trekken en je eigen fruit te plukken. Afhankelijk van de zomer is er in deze tijd altijd wel fruit rijp om geplukt te worden (wel even afrekenen!). Ook hier is een landwinkel waar voornamelijk fruitproducten te koop zijn. Website: www.dehoenderik-tricht.nl

  Op deze locatie gaan we ook genieten van de BBQ. Indien u wilt deelnemen aan de BBQ, dient u zich hiervoor vooraf aan te melden en te betalen. De kosten bedragen €27,50 pp incl. 3 consumpties. Deelname aan de BBQ is niet verplicht, u kunt ook alleen deelnemen aan de rit.

  Aanmelden voor de rit en evt. BBQ: • Alleen de rit: graag aanmelden op de website. •  

  U kunt zich uiterlijk tot zondag 14 augustus opgeven om deel te nemen aan de BBQ. Na betaling neemt u definitief deel aan de BBQ. Indien u verhinderd bent op de dag zelf en heeft betaald is er geen restitutie mogelijk na 14 augustus. Na 14 augustus kunt u zich niet meer aanmelden voor de BBQ.

  Start: • Een ieder is welkom vanaf 10 uur bij Van der Valk in Tiel voor koffie en gebak. Hier vertekken we rond 11 uur. •  Adres: Van der Valk Tiel, Laan van Westroijen 10, 4003 AZ Tiel.

  Wij hopen op een mooie dag, met veel zon, lokale lekkernijen en een gezellige BBQ.

  Graag tot ziens op zaterdag 20 augustus,

  Gerrit Schut

 • Categorie
  Ritten
 • Datum en tijd
  20 aug om 10:00 - 20 aug om 22:00
 • Locatie en volledig adres
  Van der Valk Tiel, Laan van Westroijen 10, 4003 AZ Tiel
 • Evenement beheerders
  Ellis van Aken, Gerrit Schut