Foodspiderrit!
juni 03

Foodspiderrit!

Rijden, eten, genieten in Vlaanderen!

 

Rijden, eten, genieten in Vlaanderen!

 • Op zondag 3 juni verwachten we jullie vanaf 10 uur in Glabbeek bij GTA Automobili 

  Het food-gedeelte begint al meteen bij de ontvangst, Ron Sanen en zijn team trakteren ons op eieren met spek, u hoeft dus thuis niet te ontbijten, verder kunt u genieten van een heleboel Italiaanse bolides. Vanaf half 11 vertrekken we richting het noorden, ondertussen genieten we van het prachtige Vlaamse landschap, Abdijen en pittoreske dorpjes, u kunt hier zelf een kijkje nemen.  Of onderweg even stoppen voor een koffie.

  Rond 1 uur verzamelen we bij een 'picknick plek' en hier gaat het dan gebeuren, de kofferbakken gaan dan open en het genieten kan beginnen.

  Het is de bedoeling dat iedereen iets maakt en dat dan deelt met anderen, zodat we een soort auto-buffet creëren, het mag van alles zijn, gehaktballetjes, aperitiefhapjes, rauwkost, salades, sandwiches, pizza's, hamburgers, dus ben creatief en leef je uit! Het moeten natuurlijk geen 100 stuks van alles zijn maar gewoon iets aardigs, zorg in ieder geval dat u voor u zelf voldoende heeft mocht er niets van uw keus bij zitten ;-)

  Voor drank, bordjes en servetten zorgen wij, ook is er een toilet aanwezig.

  Als u wilt zitten moet u zelf een stoeltje meenemen. We hopen dat het een druk bezocht evenement wordt met goed weer! De rit zal in Oud-Turnhout eindigen.

  Tot dan!

 • Categorie
  Ritten
 • Datum en tijd
  03 juni om 10:00 - 03 juni om 17:00
 • Locatie en volledig adres
  GTA Automobili, Dorpsstraat 43a, 3381 Kapellen (Glabbeek-Tienen)
 • Evenement beheerders
  Ellis van Aken, Dirk Douwen en Marga Edelschaap
© 2020 Alfa Spider Register