Pizzarit
aug 05

Pizzarit

Pizza rit Datum: zondag 5 Augustus 2018

 

Pizza rit Datum: zondag 5 Augustus 2018

 • Pizza rit

  Datum: zondag 5 Augustus 2018

  Het is dan zover, al jaren ronken we met onze fantastisch mooie Italiaanse bolides door ons oer-Nederlandse landschap. Dit keer een afsluiting in stijl voor de innerlijke mens, op z’n Italiaans.

  Vandaag rijden we een iets kortere rit zonder een geplande tussenstop. Deze rit voert ons door het mooie Hollandse landschap en eindigt met een “dinch” (lunch en diner) bij een Italiaanse landwinkel. Wij nodigen u uit om zelf een korte koffiestop te maken in 1 van de dorpjes die u passeert.

  De start is bij Autobedrijf Van Neerijnen in Utrecht, voor velen bekend terrein voor onderhoud van hun Alfa. Vanaf 10:30u bent u hier van harte welkom voor koffie met iets lekkers. Vanaf 11:30 zullen we vertrekken voor de rit.

  De route voert door oude stadskernen en over pure Hollandse landerijen, waar de nodige uitdagingen inzitten. Vanaf ongeveer 15u worden we verwacht bij de Italiaanse Landwinkel in een prachtige boomgaard. Plaatsgenomen aan de lange tafels in de boomgaard of onder de veranda wordt een heerlijke “dinch” geserveerd. De Italiaanse producten worden door de eigenaar zelf geïmporteerd vanuit Italië. Terwijl we vast genieten van een wijntje met verrukkelijke vleeswaren en kazen, worden ovenverse pizzapunten bereid. Er is ook de mogelijk om zelf nog wat inkopen te doen, zoals heerlijke Aceto Balsamico, cantucinni of toch dat flesje wijn. Voor de mensen die nieuwsgierig zijn geworden, neem een kijkje op www.landrucci.nl.

  Voor deelname aan de “dinch” graag even een berichtje! 

  Gerrit Schut

  Startlocatie: Autobedrijf van Neerijnen, Atoomweg 276, 3542AB, Utrecht, www.vanneerijnen.nl

  Eindlocatie: Landrucci , Werkhovenseweg 24, 3985MH, Werkhoven, www.landrucci.nl

 • Categorie
  Ritten
 • Datum en tijd
  05 aug om 10:30 - 05 aug om 17:00
 • Locatie en volledig adres
  Autobedrijf van Neerijnen, Atoomweg 276, 3542AB, Utrecht
 • Evenement beheerders
  Ellis van Aken, Gerrit Schut
© 2020 Alfa Spider Register