Nieuws

Gepubliceerd: 16 januari 2014

Een nieuwe website!

Na een periode van bijna 10 jaar hebben wij afscheid genomen van onze oude website. Met ingang van 15 januari is op www.alfaspider.com eindelijk onze totaal vernieuwde website open gegaan. Deze is helemaal bij de tijd, overzichtelijk en met een fraai design dat recht doet aan onze Italiaanse bella’s !

De nieuwe website is beter toegankelijk voor smartphones en tablets en biedt veel meer mogelijkheden om zelf online mee te doen. U kunt inloggen met uw oude inlognaam en wachtwoord, waarna u toegang heeft tot het besloten gedeelte van de website: een ledenplein en een ledenmenu. Een kort overzicht van de onderdelen van de site:

Alfa Spider

Hier vindt u Alfa nieuws, historische overzichten, aankooptips, statistieken ARSR spiders en links.

Vereniging

Hier vindt u verenigingsnieuws, informatie over de vereniging, clubblad, adverteren, lidmaatschap, aanmelden en de evenementen kalender.

Webwinkel

Hier bestelt u online onze mooie clubartikelen.

Ontmoeten!

Hier treft u onder “social media”een pagina met de onze facebookpagina en een link naar twitter.

De belangrijkste vernieuwing is echter het “Ledenplein” : Alle leden hebben met hun inloggegevens toegang tot een soort Facebook specifiek voor onze club. Je kunt je eigen profiel aanmaken, foto’s en video’s uploaden, deelnemen aan groepsdiscussies, vrienden maken, reageren op evenementen. Ook kun je berichten op de centrale timeline zetten waardoor algemeen en in groepen behoorlijk veel interactie mogelijk is. Iedereen kan zelf beslissen welke informatie publiekelijk dan wel besloten (leden, vrienden) is. Niet leden kunnen uiteraard wel meekijken naar de evenementenlijst, foto’s en video’s die publiekelijk bekend zijn gemaakt. We moeten tenslotte ook promotie maken voor de club!

Vraag&aanbod

De marktplaats van de site. Hier kan iedereen (ook niet leden) zelf advertenties plaatsen met afbeeldingen: Alfa Spiders of onderdelen, te koop of gevraagd.

Ledenmenu

Dit menu is alleen zichtbaar na inlog door leden en bevat een pagina met nuttige downloads en “de werkplaats” : een vraag en antwoord systeem over technische onderwerpen. U kunt uw vraag stellen en de technische commissie zorgt voor de juiste antwoorden.

Ga het gerust eens proberen, en mocht u nog vragen hebben (bv inloggegevens) of suggesties, neem dan gerust contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (Bert van Gerwen)

Van een aantal leden zijn nog geen e-mail gegevens bekend. Wij verzoeken hen om deze per antwoord op deze brief kenbaar te maken aan Arie de Bruin, secretaris ARSR, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Met vriendelijke groet,

 

Bestuur ARSR

Alle ARSR Centenario foto's

alle foto's centenario - 100 jaar alfa

Club Kalender

Bekijk alle evenementen
© 2023 Alfa Spider Register