Nieuws

Opening Cabrioseizoen 2019 Barchetta Club Nederland

 Spideristi, voor de Alfisti die eens "vreemd"willen gaan. Zie bijgaande uitnodiging. 

17e Opening Cabrioseizoen 2019

15 t/m 17 maart 2019 - Delden

De winter komt eraan! Veel cabrio’s gaan weer de stalling in en sommige rijden in de winter door.

Dé periode voor diverse autoclubs om hun activiteitenagenda voor 2019 in te vullen. Zo ook de barchetta Club Nederland (bCN).

Zoals bij veel autoclubs bekend, organiseert de barchetta Club Nederland al 16 jaar met veel succes de openingsrit van het cabrioseizoen. Veel cabriorijders, waaronder ongetwijfeld ook leden van uw club, hebben aan dit mooie evenement deelgenomen.

 

Na 15 jaar vond de bCN het echter tijd voor een aantal vernieuwingen. Om ook de komende jaren weer de mogelijkheid te hebben om verrassende routes uit te zetten hebben wij ervoor gekozen om Lelystad te verruilen voor Delden, een fraaie plaats in het oosten van Nederland. Dit deel van Nederland leent zich uitstekend voor een mooie openingsrit.

2018 Was dan ook een succes te Delden met deelnemers die een lang weekend, een kort weekend of gewoon de rit op zondag hebben gereden.

Dit was en unieke gelegenheid om andere cabrio’s te bewonderen, gezellig te kletsen met andere deelnemers en de extra activiteiten mee te maken. Een super start van het cabrioseizoen.

De 17e Opening Cabrioseizoen wordt dan ook weer gehouden te Delden van 15 t/m 17 maart 2019 en staat open voor tweezits cabriolets, spiders en speedsters. Deelname is mogelijk op individuele basis of in clubverband.

Wij stellen het op prijs als u dit mooie evenement op uw activiteitenagenda 2019 wilt zetten en bij uw leden onder de aandacht wilt brengen.

Volledige informatie kunnen uw leden vanaf half januari 2019 vinden op de website www.barchetta.nl onder het knopje “Agenda”.

Inschrijven is dan direct mogelijk voor een lang of kort weekend of de “Puzzel” dagrit.

Met vriendelijke groet,

Het bestuur van de barchetta Club Nederland

Jan Plantinga

Activiteiten

Barchetta Club Nederland

Alle ARSR Centenario foto's

alle foto's centenario - 100 jaar alfa

Club Kalender

Bekijk alle evenementen
© 2019 Alfa Spider Register