Nieuws

Gepubliceerd: 09 september 2013

Evenementen

Het spiderseizoen zit er al weer een tijdje op en de meeste bella's zijn voor langere tijd opgeborgen. Desalniettemin toch een drukke spider-tijd voor sommigen onder ons: de evenementencommissie die de plannen voor 2014 al heel ver heeft uitgewerkt. Op het ledenplein zien jullie al foto's verschijnen van de voorbereidingen van de buitenlandweek 2014 in Italie. Houd de clubkalender in de gaten!

Tijdens de afgelopen evenementen hebben we redelijk weer gehad. Het weekendje Ardennen werd gekenmerkt door af en toe een bui, maar dat heeft vooral op de vrijdagavond de feestvreugde alleen maar verhoogd: je hebt al snel contact als je met twintig man/vrouw onder een parasol staat.

Op onze facebookpagina (ja die hebben we ook)) is het eerste bericht te lezen over de samenwerking tussen Alfa Romeo en Mazda. Als je dan toch op onze pagina bent, graag even delen en liken!

Ook het wegenbelasting debacle is nog niet afgerond. Het door FEHAC bereikte compromis is in de ogen van de club VrijstellingOldtimer.nl niet afdoende; zij hebben in het verleden bewezen dat de aanhouder vaak toch kan winnen en het is dus de moeite waard om deze site te bezoeken eb deze heren te steunen.

Alle ARSR Centenario foto's

alle foto's centenario - 100 jaar alfa

Club Kalender

Bekijk alle evenementen
© 2020 Alfa Spider Register