Skip to main content

Het clubblad Spiderama

De Spiderama is het clubblad van het Alfa Romeo Spider Register en verschijnt vier maal per jaar, in een oplage van ruim 700 exemplaren. De Spiderama wordt verspreid onder alle leden en alle sponsors van het Register. Ook gaat het blad naar een aantal relaties van het Register, waaronder de importeur van Alfa Romeo.

ImageSpiderama is een magazine voor en door de leden van het Register. Zonder de steun van die leden zou het blad niet kunnen bestaan. Naast uitgebreide informatie over aankomende evenementen vindt u er ook verslagen en foto’s van evenementen die reeds hebben plaatsgevonden. Ook zijn er volop andere artikelen waarin de Alfa Spider een rol speelt.

Spiderama telt iedere keer ook een flink aantal advertenties van diverse sponsoren die iets extra´s te bieden hebben voor bezitters van een Alfa Romeo Spider. Denk hierbij aan Alfa Romeo dealers, leveranciers van onderdelen, anti-roest behandelingen, verzekeringen, cabriodaken etc.

Al met al biedt Spiderama u viermaal per jaar circa 60-70 pagina's lees- en kijkplezier over alles wat met uw hobby, de Alfa Romeo Spider, te maken heeft. Sinds de zomer van 2009 verschijnt Spiderama geheel in kleur en vanaf september 2009 in een hele nieuwe vormgeving. Een prima relatie met de importeur van ons favoriete automerk zorgt er voor dat we ook regelmatig zaken kunnen melden van achter de schermen.

De redactie stelt artikelen, belevenissen, foto's en andere suggesties die te maken hebben met het Register en/of Alfa Spiders uiteraard zeer op prijs!

De redactie van Spiderama is als volgt samengesteld:

Wim Mastenbroek - Hoofdredactie

Klaas Gorter - Eindredactie

Dirk Bos - Vormgeving en Productie

Rechts van dit artikel kun je klikken op de "Voorbeeld Spiderama" om alvast te genieten van een exemplaar van ons mooie blad!

 

Wil je een stuk schrijven of reageren? Neem contact op met de redactie via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voorbeeld Spiderama

spiderama97

Advertentie

Advertentie